Mats och älgen

Haha asså denna är så klockren!

En snubbe som tror han ska kunna bli vän med en älg.
Bästa kommentaren "Nu håller vi inte på... såå.."
Hahaha!


Lalala

Var på maskerad i helgen. Och är ju alltid så svårt att veta vad man ska va, men det var fritt tema, så det var lättare.
Resultatet blev...

Mimmi pigg och en snut! Bra kombo!


Sjuk dröm

Drömde inatt att jag och en på jobbet skulle typ gå på vattengympa. Jag visste inte detta från en början, utan va som en överraskning för mig. Och när vi kom till badhuset så skulle vi ta på oss våtdräkter. Och min var alldeles för stor, och hängde i grenen, och var dessutom för kort i benen. Kan ju inte sett klok ut! Och jag anser ju att vattengympa borde vara ganska jobbigt, men detta passet vi var på kändes det inte ens som att vi hade ansträngt oss + att passet kändes väldigt kort.

Haha sjukt vad man kan drömma ibland.
Hade jag fisit i våtdräkten så kanske den inte hade varit så "slapp".


Long time

Helgen har varit fullspäckad!
I fredags umgicks jag med mamma och syster. Mamma hade bokat bord på Thai silk, jättekul och gott!
Sen var vi på bishop en sväng och drack irish coffeI lördags var jag och Tina ute i Dalsjöfors på second hand, hittade bla en ram som jag tänkte göra om litegrann.Och på kvällen hängde jag med Melissa. Och vi hade en mycket flummig och rolig kväll :)Ny arbetsvecka igen, och även denna veckan finns det en del saker inbokat!

Fint

Veckan på jobbet har gått bra och faktiskt varit rolig också! Och va fort den gick, det brukar iofs alla veckor nästan göra men denna har gått extra fort. Och det jag gör på jobbet, med min nya position, trivs jag kanon med!
Tack Mackan för att du ger mig den här chansen!

Igår skruvade jag, mamma och Ronni ihop ikea möbler jag hade köpt.
Fan vilken tid det tar!
Tur att jag och mamma hade varit på IKEA på fredagen och införskaffat allt, så att det bara var att sätta igång och skruva igår.
Och givetvis åt vi körv på IKEA när vi var där... standard.


Sen på kvällen var jag rätt seg, men man är ju bara ung en gång, så Melissa och Emilie kikade förbi och vi drog en sväng till Grand. Trevligt!

Idag satte vi upp hyllorna på väggen, så nu är det klart! Gött!
Nu ska bara de gamla byråerna bort så blir det bra :)

Imorgon är det ny arbetsvecka - nya tag - nya möjligheter!Lyckat

Tyckte det var en riktig lyckad kick off i lördags med jobbet. Hade super kul, och skrattade mycket, och skrattar fortfarande.

Och som vanligt tar man alltid för lite bilder :(Mackan och jag.

Fick iaf en go film ;) haha.


RSS 2.0